snowboardseizoen 2018-2019

Europa Cup 21+22-11-2018 - Landgraaf / NED

Mijn eerste Europa Cup van het nieuwe seizoen is achter de rug. De 1ste dag ging het niet helemaal zoals ik het gepland had. Dus dit werd dan toch nog beloond met een mooie 3de plek op het podium. Dag 2, Ik ga voor GOUD en dat is me dan ook gelukt. Deze dag mocht ik de 1ste plek op het podium betreden. Lees het verslag via de onderstaande link. 

https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/434346/dubbele-winst-voor-erik-bastiaansen-op-europa-cup-slopestyle-in-landgraaf

 

Onze plaatselijke krant vond het ook erg leuk om hier een stukje over te vermelden in de krant. Lees het verslag via de onderstaande link. 

https://zuid.zenderstreeknieuws.nl/nieuws/sport/576072/melissa-peperkamp-pakt-goud-bij-fis-europa-cup?redir

Zillertal Valley Ralley Tourstop 1 - Hochzillertal / AUT

Op 22 + 23 november 2018 vond de 1ste tourstop van de Valley Ralley plaats in Hochzillertal + Oostenrijk. Hier ging ik heen met Team Xtreme. 

Wat een geweldige tijd was dit. Ik had hier mijn runs geland zoals ik het wilde en was daar heel tevreden over. Of dit nu wel of niet beloont werd met een podium plek was voor mij bijzaak. Dit werd beloond met zelfs 3x GOUD. Bekijk de resultaten via de bijgevoegde link. 

https://valleyralley.at/results/results_season_20182019.html

 

Europa Cup 14 - 18 januari 2019 - kreissberg / AUT

Op 14 tm 18 januari 2019 vond de Europa Cup plaats in Kreissberg. Hier deed ik aan mee onder begeleiding van TeamNL.

Hier gebeurde er iets wat ik nooit voor ogen had. Moeilijk parcours omdat er een week van te voren de World Cup gehouden werd. Ik werd 1ste bij de Slopestyle en ook nog eens 1ste bij de Big Air.

Ik heb hier natuurlijk een stukje over geschreven op mijn Facebook pagina. Bekijk mijn verslag via de onderstaande link.

https://www.facebook.com/melissa.peperkamp.7

Europa Cup 17 - 24 maart 2019 - Laax / SWISS

Op 17 tm 24 maart 2019 vond de Europa Cup plaats in Laax. Ook hier deed ik aan mee onder begeleiding van TeamNL.

Sterk deelnemersveld. Maar ook hier gebeurde er iets en ik voelde me ook erg sterk. In Laax voel ik me meestal erg sterk. Hier landde ik mijn runs ook zo zoals ik in gedachten had. En dit werd van ook beloond met een 3de plek met de Slopestyle.

Ik heb hier natuurlijk een stukje over geschreven op mijn Facebook pagina.

https://www.facebook.com/melissa.peperkamp.7

Junioren World Championships 4 - 13 april 2019 - Klappen / Zweden

Deze periode was heel bijzonder. Ik mocht deelnemen aan de Junioren Wereld Kampioenschappen.  Ook hier deed ik aan mee onder begeleiding van TeamNL. Wat een deelnemersveld. En wat een bijzonderen ervaring. Hier heb ik alles gegeven wat ik kon en dit resulteerde tot een enorm goed resultaat. Hiermee heb ik mezelf gequalifeerd voor de Youth Olympics 2020. En zeker enorm trots op mijn behaalde plaatsen. 

 

Lees het  verslag via de onderstaande link.

https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/468694/snowboard-jwk-debuut-melissa-peperkamp-in-klaeppen-zweden

 

 

Nederlands Kampioenschappen 14 - 19 april 2019 - Laax / SWISS

Vanuit Klappen ging ik gelijk door naar het mooie Laax in Zwitserland om mijn titel voor het 5de jaar te verdedingen. Ik hoopte dat dit ging lukken. 

Hier was ik ook onder begeleiding van het Nederlands Team. 

Waar ik van gedroomd had is ook uitgekomen. Voor de 5de keer op rij Nederland Kampioen. Dit is een mooie afsluiter van het mijn winterseizoen. 

De hele zomer zal ik dan ook flink aan het trainen zijn op Papendal om het nieuwe seizoen weer sterk te kunnen startten. 

 

Lees het  verslagen via de onderstaande linken.

https://www.snowchamps.nl/nieuws/recap-nk-bk-freestyle-2019-in-laax-dag-1-slopestyle#.XLYcR-UvVr8.facebook

 

https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/469420/belgische-nederlandse-talenten-strijden-om-titels-op-het-nk-bk-big-air-in-laax?fbclid=IwAR30J5tT0yjySo1hT_Nxhte9J0-qI73iDspHNCbzHDsnAsExQ8DvSybuCQg

 

https://www.snowchamps.nl/nieuws/recap-nk-bk-freestyle-2019-in-laax-dag-1-slopestyle?fbclid=IwAR3M9muuOggKNn0xEc0l0dekoOyW46XTGv-mQJ4HNWm_lgRLTqvdkMhQ_cQ#.XLYcR-UvVr8.facebook