snowboardseizoen 2021 -2022

26-01-2022 - Vandaag vlieg ik met alle top atleten naar China. En dan krijg ik weer een heel lief bericht waar ik dan weer helemaal stil van word. Ik wil in ieder geval al iedereen bedanken voor alle steun en liefde en mooie woorden die ik al gekregen heb en dan ben ik nog niet eens gestart. Ik ga enorm genieten van de vlucht en van deze hele mooie gebeurtenis. Ik ga VLAMMEN!

 

lees het bericht van de zwarte cross: 

𝗦𝗻𝗼𝘄𝗯𝗼𝗮𝗿𝗱𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗠𝗲𝗹𝗶𝘀𝘀𝗮 𝗣𝗲𝗽𝗲𝗿𝗸𝗮𝗺𝗽 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝘇𝗶𝗰𝗵 𝗴𝗲𝗸𝘄𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗲𝗲𝗿𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗢𝗹𝘆𝗺𝗽𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗦𝗽𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗖𝗵𝗶𝗻𝗮 𝘌𝘦𝘯 𝘡𝘸𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘊𝘳𝘰𝘴𝘴 𝘛𝘢𝘭𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯𝘵𝘶𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘦𝘶𝘳: 𝘥𝘦 𝘦𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘖𝘭𝘺𝘮𝘱𝘪ë𝘳

De Achterhoekse snowboardster Melissa Peperkamp (17) heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in China! Tijdens de laatste drie World Cups in de afgelopen maand - in Canada, Verenigde Staten en Zwitserland - verzekerde zij zich definitief van een plek op de Winterspelen van 2022. Na Thedo Remmelink (ook uit Zelhem) en Annie Borckink is ze de derde Achterhoeker ooit die meedoet aan de Winterspelen en een serieuze kandidaat!

 

lees het hele bericht via de onderstaande link:

https://www.zwartecross.nl/.../snowboardster-melissa...

 

 

14-01-2022 Melissa heeft een sterke jaarwisseling!

Hoi iedereen,

Ik hoop dat iedereen een leuke kerst en oud en nieuw heeft gehad.

Wij zijn op 2e kerstdag op weg gegaan naar Canada voor de eerste Slopestyle wedstrijd van het seizoen.

We hebben deze trip drie Wold cup gepland staan. Met dit soort trips reizen we letterlijk tegen de tijd in. 

Weer even terug in Canada, ik zal je vertellen hoe de wedstrijden er daar ongeveer uit zien.  Het begint met twee dagen training om vervolgens een wedstrijd over drie dagen te hebben. Op de eerste dag kunnen de mannen zich kwalificeren, op de tweede dag zijn de vrouwen aan de beurt. Op de tweede dag worden ook de semi finales gehouden en op dag drie worden de finales gehouden.

De eerste dag trainen ging bij mij helaas wat minder, de tweede dag ging echter een stuk beter. Op de wedstrijddag zat ik er ook lekker in en kon ik met positie 5 door naar de finale. In de finale heb ik plek 4 behaald, mijn beste prestatie tot nu toe, hier was ik uiteraard super blij mee! Na de wedstrijd gingen we direct door naar het hotel om onze spullen te pakken en vroeg te slapen. De volgende dag vlogen we namelijk al vroeg naar Mammoth Mountain om aan de volgende wedstrijd deel te nemen, de dagen zijn hier hetzelfde ingedeeld als in Canada.  Helaas was de eerst training dag afgelast door het slechte weer. De tweede training dag ging echt heel goed en dat is altijd fijn. De dag van de kwalificatie ging weer heel goed en ik was weer door naar de finale, als 7e dit keer. De dag van de finale ging ook heel goed ik werd uiteindelijk 6e, wat natuurlijk weer heel goed is. Na de wedstrijd na het appartement en weer de spullen pakken, de volgende dag vlogen we weer naar Europa toe om de last Wold cup te gaan doen, in Laax Zwiterland. Waarbij hetzelfde weer gebeurt, we hebben eerst 2 training dagen er op zitten. Nu een dagje chillen en vrijdag is dan weer de kwalificatie voor de Wold cup. Zo te horen heb ik er weer een aantal hele leuke weken op zitten.

 

Ik hou jullie op te hoogte.

 

 

17-12-2021: Voorbereiden op de Olympische Spelen

Hey Allemaal,

Nou hier weer een update van mij. Ja wat heb ik de afgelopen 2 weken gedaan?

Dat is een goede vraag. Ik ben gister teruggekomen uit Zwitserland. Waar ik de laatste voorbereidingen heb gehad voor de Olympische Spelen.

Ik kan jullie vertellen dat die goed zijn gegaan, dus dat is goed nieuws en ik ben er dan ook helemaal klaar voor. Voordat ik naar Zwitserland ging, ben ik nog naar Steamboot Amerika geweest, voor een World Cup big air. Hier ben ik 13e geworden van de 32, dus dat is ook goed.  Eind december heb ik nog drie World Cups gepland staan, waarbij ik alles op alles ga zetten. Veel plezier maken en gaan! Als je mij tijdens de wedstrijden wilt volgen kun je mij het beste gaan volgen op https://www.instagram.com/peperkampmelissa/.

Naast de wedstrijden deel ik hier ook diverse foto’s en video’s, dus er komt van alles voorbij.

Momenteel ben ik even thuis, totdat we de grote trip gaan maken over anderhalve maand. Alvast een fijne kerst en mooie jaarwisseling en keep positive!

 

Ik spreek jullie later via een blog/vlog.